top of page

Coaching

Agile coaching

De Agile Imker begeleidt teams, management en organisatie naar Agile denken en werken. Dit doen wij door de aansluiting te vinden bij de organisatie. Vanuit aanwezige kwaliteiten en motivatie brengen wij een positieve verandering teweeg met het einddoel voor ogen. 
 
Wij zorgen voor verbinding tussen de strategie en de werkvloer zodat direct kan worden ingespeeld op ontwikkelingen. De Agile waarden en principes verankeren wij in de mindset voor een duurzame toekomst. Onze Agile Coaches hebben kennis en ervaring met verschillende Agile raamwerken (Scrum, Kanban, SAFe, Spotify model, Design Sprint en Lean Start-up). Wij geloven niet in een 'one size fits all' en zoeken daarom altijd naar een goede aansluiting.

Meer weten over Agile of Zelforganisatie?
 

Neem contact met ons op:
 

       020 - 244 5178

Scrum%2520Master%2520training_edited_edi

Zelforganisatie (team) coaching

De Agile Imker helpt teams en organisatie met succesvolle zelforganisatie. Onze expertise ligt op het gebied van de inrichting, leiderschap en het begeleiden van de teams. De coaches borgen de principes van zelforganisatie en zelfsturing in de cultuur.

  
Wij verbinden theorie en onze schat aan ervaring met de praktijk. Samen met de praktische tools en methodieken die wij aanreiken, kunnen autonome teams snel aan de slag. De waarden en principes die passen bij zelforganisatie borgen wij in de cultuur voor een duurzame verandering


Onze coaches helpen teams bijvoorbeeld bij het definiëren van rollen, besluitvorming, doelstellingen, samenwerking, feedback geven en ontvangen, stakeholder management en continu aanpassen en verbeteren. 

Leiderschap (executive) coaching

 Een leider is bepalend voor het niveau van de organisatie en de complexiteit die het aankan. Onze executive coaches helpen leiders ontwikkelen en hun doelen te realiseren op een manier dat je er voldoening uit haalt en dicht bij jezelf blijft.Wij doen dit door op zoek te gaan de bron en bespreken dilemma's en valkuilen. 
Samen bepalen we wat specifieke coachingsvragen zijn en waar je je persoonlijk en professioneel in wilt ontwikkelen. 

Voorbeelden van veelgestelde coachvragen zijn: Hoe krijg ik het management team en andere stakeholders mee met mijn visie? Hoe hou ik balans tussen coachen, delegeren en controleren? Hoe doorbreek ik patronen en communiceer ik effectiever? Hoe ga ik om met het veranderende krachtenvelden en eisen die mijn omgeving stelt? Hoe blijf ik focus houden?
 

Ons Team

Marco%20Hoefman%20transparante%20achterg

Marco Hoefman

Consultant, Coach en Trainer
  • Grey LinkedIn Icon
Scrum%2520stock-%2520BYKIRSTENVANSANTEN-

Eveline Kreuk

Consultant, Coach en Trainer (oprichter)
  • Grey LinkedIn Icon
IMG_6581.jpg

Jobbe Jorna

Lean-Agile budgetting
Consultant
  • Grey LinkedIn Icon
IMG_0032_edited_edited.jpg

Iris Vriend

Backoffice en Finance
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page